Impressum

Impressum…hm…

 

Vremena se mjenjaju, generacije, tehnologije, itd. Pa stoga smo se i mi odlučili modernizirati i postati bliži našim članovima, sugrađanima, simpatizerima vatrogastva te svim ljudima dobre volje.

Od nekada „ ljudi“ pričaju kako „vatrogasci“ samo piju i jedu, a ne vide koliko je dobrovoljnog  rada i vremena uloženo da bi jedno društvo (humanitarna udruga) opstalo kroz povijest. Pokušat ću Vam preko ove stranice približiti rad DVD-a Popovača kroz slike koje posjedujemo u svojoj arhivi tako da vidite da mi nešto i radimo.

 

Kao temeljna ideja za izradu stranice DVD-a Popovača došla je od gosp. Daniela Levak i Dragana Gregurec koji je ustupio mjesto na serveru čime im se ovom prilikom i zahvaljujemo.

Naravno u nekoj bližoj budučnosti pokušat čemo im to i svečanije zahvaliti. Izdvojio bih gosp. Daniela Levaka koji je stranicu izradio te unesao veliku kolićinu podataka, fotografija i videa na stranicu. Naravno da toga svega ne bi bilo da Upravni odbor DVD-a nije bio suglasan te nam samim time omogućio pristup arhivi i povijesnim podacima DVD-a. Na kraju bih trebao i sebi zahvaliti, hvala mi.

Samu povijest DVD-a Popovača možete zasebno pročitati pa ne bih htio o tome duljiti.

Napravili smo strašan posao kroz nekih 20-tak dana, sve te podatke je trebalo izabrati, posložiti po godinama, skenirati stare fotografije, obraditi nove i evo došli smo do rezultata kojega Vi svi posjetioci možete pogledati i komentirati ali uz registraciju i to naravno besplatnu. U budućnosti podatke čemo stavljati kako će i dolaziti.

Za kraj htio bih Vas sve pozdraviti u svoje te u ime DVD-a Popovača .

Neka nam živi Hrvatsko vatrogastvo.

 

 

                                                                                                                                                     Dejan Kosanović

 

Morate se prijaviti na stranicu da biste mogli komentirati članke

sex mother daughter