DVD Popovača održao 125. godišnju skupštinu.

 

Kao najznačajniji dio aktivnosti provedenih tijekom protekle godine, Upravni odbor i Zapovjedništvo DVD-a Popovača su na skupštini društva istaknuli vatrogasne intervencije.

 

Dobrovoljno vatrogasno društvo Popovača lani je kupilo podvozje Mercedes Atego 1823 proizvedeno 2001. godine s namjerom da stavi nadogradnju za cisternu za prijevoz pitke vode, što zbog nedostatka financijskih sredstava nije uspjelo do kraja godine.

Članovi su aktivno sudjelovali u brojnim manifestacijama na području Grada Popovače. Mladež ženska je kao i mladež muška sudjelovala na tri natjecanja, dok su djeca nastupila na ukupno sedam natjecanja. Upravni odbor društva zahvalio je ovom prilikom voditeljima ali i roditeljima djece koji su kontinuirano pružali podršku radu društva.

Na skupštini je također istaknuta odlična suradnja sa bratskim društvima Duga Resa, Črnomelj i Belec kojima je ovom prilikom uručen i prigodni poklon. Za višegodišnji angažman u društvu, DVD Popovača je svojim članovima dodijelio spomenice i priznanja.

Među brojnim gostima ovogodišnje skupštine DVD-a Popovača, okupljene su pozdravili i gradonačelnik Josip Mišković te predsjednik Gradske Vatrogasne zajednice Zvonimir Kondres.

 

 

Morate se prijaviti na stranicu da biste mogli komentirati članke

sex mother daughter