Dobrovoljno vatrogasno društvo Popovača na svojoj je 124. godišnjoj, a ujedno i izbornoj skupštini izabralo novog predsjednika pa je tako   umjesto dosadašnjeg, Vlade Dutkovića, za predsjednika izabran Josip Bubenik.

Popovačko vatrogasno društvo broji 98 članova, od čega je njih 30 djece i mladeži.

Tijekom 2016. godine društvo je aktivno sudjelovalo u 17 tehničkih intervencija, pet požara na otvorenom prostoru, jednom požaru stambenog objekta, dva požara dimnjaka, jednom požaru vozila i četiri požara gospodarskih objekata. Za uspješnost na intervencijama zaslužan je zapovjednik Željko Ovčar i njegovi zamjenici Vlado Rešetar i Tomislav Đudarić, koji svaki drugi utorak održavaju sastanak operativne postrojbe gdje se uvježbavaju i teoretski nadograđuju.

Želimo se zahvaliti za nesebičan rad i pomoć voditeljima koji su pripremali ekipe za natjecanje (Željko i Željka Dutković, Valentina Greman, Petar Perestegi i Tomislav Đudarić). Također, zahvalu upućujemo i Ivanu Sebalu, koji se aktivno uključivao u pomoć voditeljima i servisiranju opreme. Treba zahvaliti i vatrogasnoj zajednici Grada Popovača, a nadasve predsjedniku Zvonimiru Kondresu na razumijevanju i pomoći kod organiziranja i odlaska na natjecanja, kao i roditeljima djece koji su pratili svoju djecu na natjecanja i pomagali voditeljima.

Pohvalu za hvalevrijedan rad i trud ovog društva uputila je i zamjenica gradonačelnika Ana Strilić, koja se zahvalila na uspješnoj suradnji starom vodstvu, a novom poželjela puno uspjeha u radu te je društvo upoznala s namjerom gradonačelnika o kupnji novog navalnog vozila za DVD Popovača.

 

 

 

Morate se prijaviti na stranicu da biste mogli komentirati članke

sex mother daughter